Kahel päeval nädalas on võimalik nii algajatel kui edasijõudnutel saada kokku oma rulluisutamise oskuste parandamiseks. Oodatud on ka igas vanuses lapsed, kellele mõeldud spetsiaalseid mängulisi harjutusi viivad läbi Rullibussi teami väikesed treenerid. K2 rulluisurendi abiga saavad sõitu proovida ka need suured ja väikesed, kes varem üldse rulluisutamisega kokku puutunud pole. Kogenumatel rullitajatel on võimalus tutvust teha Bont kiirrulluiskudega.

Rullibussi ühe eestvedaja, Meelis Aasla, sõnul soovib Rullibussi meeskond pakkuda inimestele eelkõige võimalust õppida rulluisutamise algtõdesid. «Meie kooskäimise eesmärk on olla abiks kõigile õpihuvilistele uisuomanikele. Eriti oluline on olla olemas algajatele ja lastele, kes asjaga alles tutvust teevad. Just neile suunatud jõukohased harjutused ja mängud aitavad edaspidi ohutumalt liigelda.»

Algajatele mõeldud harjutuste ja edasijõudnute treeningprogrammi eestvedaja, Kert Keskpaiga, sõnul on aasta aastalt juurde ehitatud suurepärase asfaltkattega kergliiklusteed tublisti harrastusuisutajate arvu kasvatanud. «Tänavapildis püüavad pilku ikka enam arglikumad ja ebakindlamad uisutajad. Tegelikult on uisutamine imelihtne ja jõukohane kõigile huvilistele. Üsna keeruline on soravalt lugeda, kui tähti ei tunne, sama on ka rulluisutamisega. Lihtsad harjutused ABC- valdkonnast, natuke iseseisvat nokitsemist igal uisukorral ja liuglemine rulluiskudel muutub meeldivaks ajaviite vormiks, mitte järjekordseks ületamist vajavaks hirmuks.»

Rullibussi peamiseks ülesandeks on pakkuda rullisõpradele parimat võimalikku knowhowd koos kõige sinna juurde kuuluvaga. Liikuva uisukaravani tugevaima küljena võib välja tuua inimesi, kes pühendunult oma tegemistele on valmis nõustama ja aitama uisutajaid algajast professionaalini.

Rullibuss on Eesti tipprulluisutajat, Kultuurkapitali ja Hasartmängmaksu nõukogu poolt ellu kutsutud projekt, tänu millele on võimalik:
- õppida rulluisutamist,
- rentida rulluisu varustust,
- lasta hooldada rulluiske,
- leida lahendus jalale liiga tegevatele rullidele,
- soetada uut varustust,
- soojendada võistlusrulluiske,
- tellida jalavormi järgi tehtavaid võistlusrulluiske,
- teha seda kõike teile sobivas kohas ja ajal.

Rullikooli tunnid algavad mõlemas kohtumispaigas kell 19.00. Järgmine Rullibussi peatus tehakse juba täna Saku Suurhalli ees.