Liikumispäeva programm Paides oli tihe. Tunnustatud treenerite juhendamisel toimusid rühmatreeningute tutvustused, huvilised said jõusaali treeningute alaseid konsultatsioone, mõõdeti veresuhkru näite, oli võimalik konsulteerida füsioterapeudiga, viidi läbi treeninguid eakatele jpm. Lapsed said osa aktiivsetest mängulistest tegevustest, kus joosti ja hüpati võidu, mürati ja tehti näomaalinguid.

Sündmuse aktiivseima osalusega tegevused olid rühmatreeningud, kus tunnustatud treenerid tutvustasid järvamaalastele uusi ja poppe treeningstiile. Paide rahvast innustasid liikuma külalistreenerid Sandra Raju, Mihkel Vabrit ja Kristiina Stõkova.

Nike Training Club treeningut juhendanud endise TTÜ Tantsutüdrukute juhi ja Baltikumi ainsa Nike Master Traineri, Sandra Raju sõnul on äärmiselt positiivne, et ka väiksemates kohtades kogu perele suunatud liikumisharrastuse sündmusi korraldatakse. „Liikumisharrastuse sündmus ei pea olema alati võidujooks, spordivõistlus vms. Nagu täna nägime, toob spordiplatsi täis ka pakutav võimalus teha lihtsalt trenni. Eriti tore oli, et kaasati ka vanemaealisi ja lapsi. See oli tõeline perepäev,“ rääkis treener Sandra Raju ja lisas: „Sellised algatused väärivad märkamist ja toetamist. Loodan, et EOK ja Coca-Cola algatus „Liikumine teeb erksaks!“ levib laiemalt ja aina rohkemates paikades Eestis hakatakse sarnased sündmuseid regulaarselt korraldama.“

Kogu perele suunatud liikumispäev Paides viidi läbi koostöös Eesti Olümpiakomitee, Coca-Colaga ja Järvamaa Spordiliiduga.

Ürituse suurtoetaja on Coca-Cola, kes oma traditsioonilise heategevusliku jõulukampaaniaga kogutud 10 000 eurot panustab liikumisharrastusse ja liikuva eluviisi edendamisse. Üheks toetuse pälvinud liikumisharrastuse sündmuseks oli kogupere liikumispäev Paides.

Alates aprillist saab Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola uus liikumisprogramm „Liikumine teeb erksaks!“ jätku, kui saavad toimuma järjekordsed peredele ning kogukondadele suunatud liikumissündmused Eesti erinevatest paikades. Programmi raames on eraldatud persepordipäevadele 20 250 eurot ning täiesti uue liikumisharrastuse sündmuse ellu kutsumiseks 5000 eurot.