Esimesed kaks ületasid lõpujoone samaaegselt käsi-käes, kuid ajavõtusüsteem fikseeris võitjaks siiski Lauri Valdmaa minimaalse ajalise erinevusega.

Kolmandaks tuli maratonil Silver Eensaar ajaga 3:20.59,8.

Kiireim naine oli Mari Boikov, kes oli ka viimane aja alla kolme ja poole tunni saanud jooksja. Boikovi ajaks fikseeriti 3:29:08,6.

Valdmaa sõnul osaleti Pääsküla Raba Talvemaratonil eeskätt treeningmahtude kogumise eesmärgil. "Vahel võib talvisel maratonil ka mõnusalt võtta," ütles ta jooksu kommenteerides.

Meestest pääsesid esimese kuue sekka veel Ergo Meier (3:34.08,0), Peeter Kand (3:40.26,8) ning Erki Veeroos (3:42.24,8). Kokku oli maratoni stardis 25 jooksjat, kes läbisid kümme 4,2 km pikkust ringi.

Kell 12 anti samas start ka poolmaratoni distantsile. 21,1 km distantsil kuulus võit ajaga 1:41.49,6 Raido Krimmile, esikolmikusse mahtusid veel Mart Usin (1:42.51,5) ja Eik Eller (1:44.29,9).

Pääsküla Raba Talvemaratoni korraldas Ain-Ivar Tupp Spordiklubiga Haanja Rattamaratonid. Otsus keset talve jooksumaraton korraldada sündis vaevu mõni nädal tagasi, mil kogu tänase maratoni rada veel täiesti lumevaba oli. Lumekatte tekkides ja ilma külmenedes kaaluti küll korraks võistluse korraldamise mõttekust, ent välja lubatud üritus viidi siiski vaatamata muutunud ilmaoludele läbi. Pääsküla Raba Talvemaratoni puhul oli tegemist juba teise samas kohas toimunud maratoniga, esimene selline jooksuvõistlus korraldati novembrikuus, mille käigus koguti toetusraha Eesti Maratonitiimile.