SuveVormi sihiks on aidata inimestel parandada üldfüüsilist vormi ja luua arenguks hea baas. Treeningud on lõbusad, ohutud ja sobivad nii algajatele kui ka edasijõudnutele, meestele kui naistele. Tehakse nii lihasharjutusi kui ka mõõduka tempoga aeroobset treeningut. Treeningutes kasutatakse ka hantleid ja palju teisi põnevaid vahendeid. 

4 küsimust sarja mootorile Janika Koch-Mäele:

Kuidas on tasuta SuveVormi sari käivitunud?

SuveVormi sari on käivitunud väga hästi ja huvilisi palju, mille üle on ainult hea meel. Osalejaid on olnud 15-20 ringis. Välitreeningute mõte on mulle alati meeldinud ning kuna Eestis on ilusat ilma nii vähe, siis miks mitte suviseid treeninguid õues teha. SuveVormi trenn on olnud meie tunniplaanis juba kolmandat hooaega , kuid sel aastal sai ka kirjutatud projekt Naised ja Sport ning ühendus Sport Kõigile otsustas Spartale anda liikumisharrastuse konkursi sihttoetuse, et treeninguid läbi viia ja naiste seas teadlikkust kasvatada ning sportima kutsuda.

Kaua veel treeningud kestavad?

Treeningud kestavad augusti lõpuni, nii et uutel huvilistel on kindlasti võimalus meie vahva grupiga ühineda.

Millele keskendute tundides ja mida teete?

Treening on üldfüüsiliselt arendav – arendame aeroobset vastupidavust, teeme tervisekõndi ja kerget sörki ning lihasvastupidavust erinevate lihasharjutuste näol. Abivahenditena kasutame hantleid, kummituube jne.

Kes on tundidesse oodatud?
Tundidesse on oodatud kõik huvilised! Kohtume teisipäeviti kell 17:30 Sparta fuajees.

Janika Koch-Mäe soovib kõikidele põnevat Liikumisaastat ja ootab trenni.