Teisena ületas finišijoone mullune võitja Roman Fosti (aeg 52.06) Stamina spordiklubist ning kolmandana lõpetas Sparta spordiklubi esindaja Kaupo Sasmin (52.46).

Naiste arvestuses võidutses teist aastat järjest Kaisa Kukk ajaga 01:04.47. Teise koha saavutas Maie Kuusik (01:06.41) ning kolmandale poodiumikohale jõudis Merlyn Lükki (01:07.57).

Roman Fosti jäi jooksu analüüsides positiivseks: „Kehas oli pinge sees, tõusudel ei suutnud jalgu piisavalt kiiresti tööle panna. Samas on tänane jooks hea väetis järgmisteks jooksudeks ja paremad tulemused on kindlasti veel ees.“

Naiste võitja Kaisa Kukk tundis jooksmisest rõõmu: „Teise ja kolmanda kohaga oli vahe sees ning sain rahulikult jooksu nautida.“

RMK Kõrvemaa Kevadjooksust võttis osa ligi 2000 jooksusõpra. Lisaks võistlusdistantsile osales arvukalt liikumisharrastajaid 6 km pikkusel terviserajal, kus paremusjärjestust ei selgitatud, kuid kõik lõpetajad said kirja distantsi läbimise aja. Lastele toimusid RMK lastejooksud ja retked kevadisse metsa. Kõigile finišeerujatele laulis Erich Krieger tuntud lauluviise.

RMK Kõrvemaa Kevadjooks on RMK Kõrvemaa Nelikürituse teine etapp. Järgmiseks osavõistluseks on 18. juulil toimuv RMK Kõrvemaa Triatlon, millele saab registreeruda veebilehel www.jooks.ee.