Lasteüritustel tegi kaasa 6244 ja muudel sündmustel (Tartu Maratoni Avatud Rada, Estonian Cycling Weekend) 536 osalejat.

SEB Tartu Nelikürituse distantsidel finišeerus sel aastal 21 615 suurt ja väiksemat spordisõpra. Tänavu said Nelikürituse
arvestuses nime kirja spordihuvilised, kes läbisid 38. Tartu Maratoni, SEB 27. Tartu Jooksumaratoni, SEB 28. Tartu Rattaralli ja SEB 12. Tartu Rattamaratoni. Sarja võidu võttis Raul Olle, kellele järgnesid Allan Oras ja Rait Pallo.

„Nelikürituse võit annab mulle hea tunde, et olen aastaringselt suutnud püsida heas sportlikus vormis. Kõik osavõistlused on andnud positiivse emotsiooni ning tehtud pingutuste edukust näitab ka saadud koht," räägib Olle. Järgmise aasta plaanidest kõneldes sõnab ta, et kui treenitus on piisav ja töö võimaldab, on plaanis taas neliküritusel osaleda. „Võita on kergem, kui tiitlit kaitsta," tõdeb Raul Olle.

Naiste arvestuses olid parimad Signe Parm, Tea Pärnik ja Mare Ulp. Kokku osales punktiarvestuses 480 harrastussportlast ja kõigist sarja etappidest võttis osa 691 spordisõpra.

Klubide paremusjärjestuses oli esimene Haanja Rattaklubi ja teine Korp Sakala. Firmade arvestuses oli parim G4S Eesti, järgnes Maxit.

Klubi Tartu Maratoni poolt korraldatavad spordisündmused on
traditsiooniliselt mõeldud kogu perele. Sestap on populaarne ka Tartu MINI Neliküritus, kus sel aastal osales 248 last, kes lustisid sarnaselt vanematele nii suuskadel, ratastel kui joostes. Eelmisel aastal oli osalejaid 147, seega võib kasvuks märkida 40%.