Juubeliooksu programm algab esmakordselt kavas oleva MyFitnessi trennihommikuga, kus tutvustatakse erinevaid treeningstiile Eesti parimate treenerite juhendamisel: http://www.jooks.ee/et/maijooks/myfitness-trennihommik. Trennihommikul osalemine on kõigile maijooksulistele tasuta.

Lauluväljaku Mere värava lähistel algab kell 11.30 kõigile tuntud Tibu ja Jäpe eestvedamisel lõbus Draakoni Lastejooksude programm kuni kaheteistkümneaastastele lastele, millest osavõtt on kõigile tasuta. Lastejooksudele saab registreerida internetilehel http://www.jooks.ee/et/maijooks/lastejooksud, samuti laupäeva hommikul Lauluväljakul kohapeal.

Kell 13.00 alates starditakse Laulukaare esiselt mõneminutiliste intervallidega paari tuhande suuruste gruppidena seitsmekilomeetri pikkusele jooksu-, käimise- ja kepikõnnirajale. Et õigeaegselt oma stardikoridori jõuda on mõistlik osalejatel stardipaika juba varakult liikuma hakata.

Stardikoridorid avatakse pool tundi enne esimest starti. Kella üks päeval peavad kõik Maijooksu juubelijooksust osavõtjad olema oma stardialas. Niimoodi moodustub esmakordselt Lauluväljakule efektne ja suurejooneline naiste rongkäik, mis jäädvustatakse ajaloo tarbeks. Sellelt pildilt ei tohi puududa! Kell 12.45 algab stardialal soojendusvõimlemine. Stardipaugu andjateks on juba 1988. aastast toimunud Maijooksu algatajad ja varasemad korraldajad Anne ja Mati Lill.

SEB Maijooksu ajal toimub Tallinna Lauluväljakul traditsiooniliselt suur tervisemess, kus on arvukalt esindatud spordi- ja vaba-aja kaupade pakkujaid, tutvuda saab erinevate tervisetoodete ja -teenustega, registreerida saab mitmetele rahvaspordiüritustele. Messil pakutavaga saab tutvuda siin: http://www.jooks.ee/et/maijooks/expo

Terve päev on avatud Tallink Meestehoid, kus meestel jagub tegemisi ja meelelahutust terveks päevaks. Meeste peamine ülesanne sel päeval on aga naistele kaasa elada ja finišis ergutada.
Retrohõnguline Maijooksu juubelikontserdil astuvad üles armastatud Eesti artistid Karl Madis ja Erich Krieger.

Arvestades suurt osalejate arvu, tasub Maijooksule tulla aegsasti. Mõistlik on auto koju jätta ning sõita kohale ühistranspordiga või tulla tervisliku päeva puhul kohale jalgsi. Saabuda võib ka jalgrattaga, sest Lauluväljaku Mere värava juures on avatud rattaparkla. Kui siiski tullakse autoga, peab jälgima liiklusreguleerijate märguandeid ning parkima selleks ettenähtud parklates ja parkimiskohtadel Pirita teel või Eesti Näituste parklas. Maijooksu rajale parkimine on rangelt keelatud.

Maijooksuaegse liiklusinfo leiab lingilt: http://www.jooks.ee/et/maijooks/liiklusinfo

SEB Maijooksule saab registreerida täna kella 17.00-ni suursündmuse kodulehel www.jooks.ee ja laupäeva hommikul kuni 12.30-ni Lauluväljaku peahoone esimesel korrusel asuvas sekretariaadis.

Homse Maijooksu juubelijooksu õnnestumisse on panustamas ka Ilmataat, sest prognoos lubab laupäevaks suurepärast päikselist kevadilma koos paarikümne soojakraadiga.