Meeste võitja Priit Aus Tallinna Tehnikaülikoolist kommenteeris jooksu: võistlus oli väga nauditav, treeneriga sai kokku lepitud, et jooksu tuleb läbida mõõduka tempoga. Õnneks sellest piisas võiduks. Juba päris alguses sai oma paremus maksma pandud. Tõsiselt tore, et nii palju tudengeid sellise päikselise päevaga oli rajale tulnud! Priit Ausi aeg 7,5km rajal oli 24.26.

Eesti tudengite krossijooksu meistrivõistluste hõbe- ja pronksmedalid said Mart Suurkivi Tallinna Tehnikaülikoolist ja Hans Korman Tallinna Ülikoolist (ajad vastavalt 25.45 ja 26.03).

Naiste võistluse võitis üldarvestuses koguni 8-s olnud Liina Tšernov Tartu Ülikoolist. Alles eelmisel nädalavahetusel lühikese krossi Eesti meistrivõistlustel kulla võtnud Tšernov lisas auhinnakollektsiooni ka Tudengite 2013. aasta meistrimedali. Tšernov kommenteeris võistlust: Väga hästi läks jooks, olen tulemusega rahul. Teadsin, et teise koha saanud Kaidi Kivioja on heas vormis ning sai pilku peal hoitud. Tudengijooks on tõesti tore üritus ning tudengitele hea motivatsioon end liigutada enne sessi. Nagu öeldakse, terves kehas terve vaim. Võitja aeg 28.14.

Teise koha hõivas Kaidi Kivioja Tallinna Ülikoolist ja kolmas oli Liis-Grete Arro samuti Tallinna Ülikoolist (ajad vastavalt 28.57 ja 30.37).

Tudengijooksu korraldusmeeskonna juht Hans Üürike lisas - jooks õnnestus väga hästi. Kohal olid tippsportlased kui ka sooja ilma ning sõprade seltskonda nautivad lõbusad tudengid. Juba teist korda toimunud jooksu peamine eesmärk on meelitada aasta aastalt rohkem üliõpilasi sportima. Sel aastal oli stardiprotokollis tõesti palju tudengeid ning see annab vaid indu juurde järgmine aasta asja veel suuremalt ette võtta.