„Mul on väga hea meel, et kohale tuli üheaegselt niivõrd palju mitmekordseid võistlejaid ja uusi huvilisi. Osalejate arvu järjekindel kasv näitab, et Eestimaal on väga palju sportlikke inimesi ja perekondasid, kellele meeldib ühiselt vabas õhus aega veeta. Soovin siiralt tänada ka kogu korraldusmeeskonda ja toetajaid, ilma kelleta poleks tasuta jalgrattavõistluse korraldamine võimalik,“ lausus peakorraldaja Jüri Ratas.

Tillu- ja lastesõidus osales üle 300 lapse, kes kõik said väikese meene, diplomi ja medali. Ratastoolisõidus oli 5 osalejat, kes said samuti autasustatud. Meeste- ja naistearvestuses startis 271 inimest, kes kõik pälvisid medali.

Ühtlasi loositi kõigi osalejate vahel välja mitmeid auhindu, näiteks Tallinki perereisid Rootsi ja Soome, kaks jalgratast, muusikakeskus Sony Centeri poolt ning mitmeid sportlikke auhindu Sportlandilt.

Traditsiooniliselt olid kohal ka Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti ning Operation Lifesaver Estonia esindajad. Lastele jagasid õpetussõnu ka Eesti päästeteenistuse maskott Nublu ning Eesti politsei maskott Lõvi Leo. Lisaks oli kohapeal tutvumiseks tuletõrjeauto ning Politsei- ja Piirivalveamet pakkus lastele võimalust harjutada rattasõitu vigurrajal.