Disainer Priit Verlini sõnul on sarnaselt eelmise aastaga ka sel aastal kasutatud ovaalset kuju. 90 mm laiusel medalil on kujutatud linna siluetti koos jooksjate ning Tallinna Kultuuripealinna logolt tuttava numbriga 2011. “Väikesel pinnal on äärmiselt keeruline taolist detailiderohket kujundust veatult kasutada, seenõuab horisontaalselt venitatud pinda, et iga väiksemgi detail medalilt ilusti loetav oleks,” täpsustab Verlin.

Sel aastal valmivad kahte erinevat tooni medalid – kõik maratonidistantsi läbinud saavad kaela pronksikarva ning poolmaratoni lõpetanud hõbedase medali. SEB Maratoni peakorraldaja Mati Lillialliku sõnul on oluline, et medal mingi nüansiga teiste samalaadsete hulgast silmapaistaks. “Vanalinna siluett, mis ühtlasi on ka SEB Tallinna Maratoni logo, on kindlasti iseloomulik Tallinnale ning tuletab jooksusõpradele veel aastaid hiljem siinset maratonimelu meelde,” arvas Lilliallik.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja Sihtasutus Tallinna 2011 toel on Tallinnas toimuv Baltimaade suurim rahvaspordiüritus pälvinud laialdast huvi ka mujalmaailmas. Juba praeguseks on SEB Tallinna Maratonile registreerinud osalejaid rohkem kui 20 riigist.

Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlikku programmi kuuluvale Baltimaade suurimale rahvaspordiüritusele SEB Tallinna Maratonile saab registreerida internetilehel www.jooks.ee (välismaalased www.tallinnmarathon.ee). Osaledasaab nii maratoni, poolmaratoni kui ka 10 km distantsil. Registreerimine lõpeb internetis kolmapäeval, 7. septembri õhtul kl 17.00. Registreeruda on võimalik ka võistluse infopunktis 5.-11.09.2011 või kohapeal võistluspäeva hommikul.Kohapeal lõpeb registreerimine 30 minutit enne starti.