Vallimäele järgnesid Kaur Kivistik ja Margus Pirksaar. Naistest tuli võitjaks Leila Luik (19.48), kes läbis distantsi kõrvuti oma õe Liinaga. Kolmandaks jooksis end Eveli Saue.
 
Elva tänavajooks oli ühtlasi Elva Jooksusarja kolmas ja tänavu viimane etapp, varasemalt on toimunud samas sarjas 6-kilomeetrine Vapramäe jooks ja 7,2 kilomeetrine Elva järvedejooks.

Jooksusarja üldkokkuvõttes võitis meestest Kaur Kivistik, edestades Margus Pirksaart ja Olari Ormi, naistest aga oli edukaim Eveli Saue, teine Kristiina Laht ja kolmas Helen Aluvee.
 
"Kõige tähtsam Elva Jooksusarja kolmanda hooaja saavutus on see, et suutsime muuta ürituse korralduse palju kiiremaks ja osalejatele mugavamaks," ütles peakorraldaja Priit Simson. "Suhteliselt väikese ürituse kohta on Elva Jooksusarjal palju pakkuda - kiibiajavõtt, võimalus võrrelda end Eesti parimatega, toitlustus ja saun. Eesmärk on nüüd osalust kasvatada ja populariseerida nii Elvat spordipaigana kui ka liikumisharrastust inimeste seas laiemalt. Ühtlasi oleme näidanud kolmandat aastat järjest, et Eesti jooksuhooaeg võiks olla pikem ja mingit probleemi pole pidada jooksuvõistlusi ka oktoobri lõpus-novembris. Mida pikem on hooaeg, seda kauemaks jätkub ka harrastajatel motivatsiooni harjutada."  
 
Võitjatele ja teistele osalejatele oli välja pandud auhindu Sportlandilt, Nike'ilt, Marepleksilt, Maxillalt, pubilt Vapper Mäger ja teistelt. Kokku osales Elva tänavajooksul 171 suurt ja väikest jooksjat, teiste seas ka jooksjaid Lätist.
 
Elva tänavajooksu peeti juba 1980. aastatel, kuid siis tekkis korraldamises 20-aastane paus. Elva Jooksusarja, sealhulgas Elva tänavajooksu taastamine salga vabatahtlike jooksuhuviliste poolt valiti 2009. aastal Elva Aasta teoks.