Teppan sõnab, et teda ärgitas Terviseradade juhi kohale kandideerima kiindumus spordivaldkonna vastu. „Olin tõeliselt vaimustunud, kui SA Eesti Terviserajad loodi ning hakati jõudsalt erinevaid terviseradasid üle Eesti arendama. Olen veendunud, et see on viimase kümnendi innovaatilisem saavutus Eesti tervisespordi maastikul ja soovin ka ise selle valdkonna arengu heaks käed külge panna,“ selgitab Teppan oma motivatsiooni kandideerida. „Suurimaks väljakutseks on kindlasti seniste saavutuste hoidmine ja terviseradade pidev arendamine. Pean oluliseks sihtasutuse ja omavalitsuste koostööd ning vastastikkust toetust, et terviserajad üle Eesti saaksid üha paremasse seisukorda ja tooksid paljud eestimaalased tervisespordi juurde,“ jagab uus tegevjuht oma mõtteid eesmärkidest.

Teppan töötas seni Nõo spordihoone juhatajana ning MTÜ Suusahullud tegevjuhi ja treenerina. Ta on korraldanud mitmeid spordivõistlusi, olles muuhulgas tegev ka Otepää MK võistluste ja Suverulli korraldamisel. Suusatreeneri kogemus on Teppanil alates 2004. aastast.

SA Eesti Terviserajad on tänulik senisele juhile Jaanus Pullesele tema töö ja pühendumuse eest. Pulles töötas sihtasutuse juhina alates selle loomisest.