Eesti Firmaspordi Liit selgitatab kõige sportlikumat ettevõtet välja lähtudes läbi aasta saavutatud sportlikest tulemustest erinevatel ettevõtete vahelistel spordivõistlustel ning suurematel rahvaspordiüritustel nagu SEB Tartu Neliküritus ja SEB Kõrvemaa Neliküritus. Ettevõtted on omavahel pidanud jõudu katsuma lisaks traditsioonilistele, vastupidavust nõudvatele rahvaspordialadele, ka pallimängudes, bowlingus, males, sõude-ergomeetrite sõudmises ja teistel spordialadel. Kokku said edetabelis ära märgitud 79 ettevõtte tulemused.

Sel aastal polnud võitjas kahtluski. Eesti Posti Spordiklubi võttis asja väga tõsiselt ja oli selaastal edukaim ettevõte igas sarjas. Eesti Posti Spordiklubi juhatuse liikme Indrek Raigi sõnul on sellise tunnustuse ära teeninud eelkõige Eesti Posti tublid töötajad: „Iga ettevõte on täpselt nii sportlik kui on tema töötajad. Kindlasti on siin suur roll ka Eesti Posti sportlikul juhtkonnal, sest eeskujud panevad samuti pingutama." „Eriti tore on see, et lisaks võistlusspordile on laiema kandepinna saanud ka rahvasport ning paljud inimesed on julgenud tulla kodunt välja ennast liigutama," lisas Raig.

Varasematel aastatel on Eesti sportlikemateks ettevõteteks valitud ka Estiko-Plastar, Sampo Pank ja Norma. Sportlikem ettevõte on selgunud alates 2004.-ndast aastast.

Lisaks sportlikematele ettevõtetele selgusid ka sportlikumad riigiametnikud. Riigiametnike sari koosneb kolmest populaarseimast pallimängust: korvpall, jalgpall ja võrkpall. Edukaim oli Sotsiaalministeerium, kelle ridades tegi mitut puhku kaasa ka sotisaalminister Hanno Pevkur. Teise koha saavutas Keskkonnaministeerium, kolmas oli Maksu- ja Tolliamet.

Kuulutati välja ka 2010 aasta parimad rahvasportlased. Nendeks on erinevates vanusklassides Mari Allese, Kuldar Pihlapuu, Pärja Soom ja Valdis Kaskema. Võit tuli neile  2010.-ndal aastal 795 rahvasportlase konkurentsis. Võistlusalasid oli sarjas kokku 19.