Eesti Firmaspordi Liidu juhatuse liikme Marti Soosaare sõnul on hetke seisuga Kevadmängudel osalemas 15 ettevõtet. „Osalejaid ootavad sportlikud väljakutsed ja pingelised heitlused harrastajate meistritiitlitele. Kevadmängudelt kogutud positiivne energialaeng muudab kindlasti ka igapäevase tööelu aktiivsemaks ja värvilisemaks,“ on Soosaar veendunud.

Kevadmängude programmis on kuus võistlusala ja lisaks 6. mail toimuv Kopli Elamusretk. Kevadmängud saavad avalöögi 4. mail kell 16 Äripäeva malevõistlusega Tallinna malemajas. Õhtu jätkudes hakkavad Zelluloosi spordihoones lendama nooled ja kuulid, kui firmasportlased panevad osavuse proovile nii nooleviskes kui ka keeglirajal.

Kevadmängude teine päev algab lamades surumisega kell 10 Arctic Sport Clubis ja jätkub mini-reketloni võistlusega Zelluloosi Spordihoones kell 13. Lamades surumises selgitatakse parimad kolme distsipliini koondarvestuses – surumine maksimumraskusele, kiirusele ja kordade arvule. Mini-reketloni mitmevõistlusel võtavad osalejad mõõtu lauatennises ja sulgpallis. Teise võistluspäeva õhtul kell 17 pannakse Laagri Triobeti kardikeskuses gaas põhja – kardisõidu meistrivõistlustel selgitatakse kiireimad osalejad ja jagatakse Kevadmängude viimased punktid.

6. mai hommikul pannakse Kopli Elamusretkega Kevadmängudele meeleolukas punkt. Kopli ja Paljassaare poolsaartel toimuv retk on osa Elamusretkede kepikõnnisarjast.

Kevadmängudele on registreerunud 15 ettevõtet: Eesti Posti Spordiklubi, Eesti Raudtee, Elisa Eesti, Ekspress Hotline, Helmes, Kalev Chocolate Factory, Nordea Pank, Sampo Pank, SEB, SLO Eesti, Swedbank, Tallinna Lennujaama Spordiklubi, Tele2 Eesti, Tridens, Tallinna Autobussikoondis.

Eesti Ettevõtete Kevadmängud (kuni aastani 2010 Firmaspordi Kevadmängud) on ettevõtete töökollektiivide kevadine sportlik nädalavahetus. Mänge korraldab Eesti Firmaspordi Liit, mis on loodud 2005. aastal vabatahtlikul algatusel. Lisaks toimuvad aasta jooksul ka Suve-, Sügis- ja Talimängud. Eesti Firmaspordi Liit propageerib Eesti töötajate sportlikku ja positiivset ellusuhtumist ning seeläbi silmapaistvate töötulemuste saavutamist.