Vana-aasta jooksu korraldajad Stamina Spordiklubi ja DNB kutsuvad kõiki spordisõpru joostes topelt head tegema, sest kõik osalejad saavad liikuda oma tervise heaks ning toetada vara lahkunud sportlaste jalgrattur Lauri Ausi, kümnevõistleja Valter Külveti, maadleja Küllo Kõivu ja kuulitõukaja Taavi Peetre lapsi.

9. DNB Vana-aasta jooksul on osalejatel valida kahe distantsi vahel. Maratoni igast osalustasust läheb 10 EUR ja 6,2 km jooksu osalustasust 5 EUR laste toetuseks. Nii on vana-aasta jooksu heategevus jätkuks detsembri alguses Eesti Sportlaste Ühenduse poolt 12. korda peetud kunstioksjonile, kus koguti traagiliselt hukkunud sportlaste laste toetuseks ligi kaks ja pool tuhat eurot.

Kell 10 antakse start klassikalisele maratonidistantsile, kuhu on end kirja pannud juba ligi 100 jooksusõpra, kes panevad oma sportliku visadus proovile 42,195 km läbimisel. Kell 13 stardivad 6,2 km pikkusele ringile kõik jooksusõbrad ning samuti ka kepikõnni harrastajad. Võistluskeskus ja start-finis asuvad Rocca al Mare kooli parklas ning jooksurada kulgeb Kakumäe kergliiklusteedel.

Eelregistreerimine lõpeb neljapäeval, 15.detsembril! 9. DNB Vana-aasta jooksu info ja eelregistreerimine www.stamina.ee/rahvajooks