Tallink Maijooksule saab ennast kirja panna nii üksikult, sõpruskondade kui kollektiividena. Just ettevõtete ja asutuste seas on registreerimine väga populaarne ning sportlike kollektiividena tullakse starti kümnete ja isegi sadade kaupa. Töökollektiivide arvukus on Maijooksul aastatega jõudsalt kasvanud, sest suurim naistele mõeldud liikumissündmus on hea põhjus korraldada oma naistöötajatele motivatsioonipäev või lihtsalt koos kolleegidega sportlikult aega veeta. Tänavu tõuseb töötajate sportimist soodustavate ettevõtete arv tõenäoliselt veelgi, kuna sellest aastast rakendus ettevõtetele sporditoetuse maksuvabastus sada eurot kvartalis ning see kindlasti julgustab tööandjaid panustama oma töötajate tervisesse, seal hulgas ühiselt rahvaspordiüritustel osalema.

Tallink Maijooksul saavad naised ja tütarlapsed kaasa lüüa kõigile jõukohasel seitsmekilomeetrisel rajal joostes, käies või kepikõndi tehes. Valida saab ajavõtuga ning ilma ajavõtuta distantside vahel. Kõik osalejad saavad kaela unikaalse medali, mida on valmistatud täpselt viisteist tuhat tükki ning just sama palju jooksjaid pääseb kuu aja pärast ka starti. Lisaks saavad kõik osalejad Tallinkilt superpakkumise merereisiks Helsingisse koos nelja sõbraga.

Tallink Maijooksul saab terve pere veeta toreda ja sportliku päeva - kui emad saavad minna jooksu- ja käimisrajale, siis lapsed võivad lustida Drako lastejooksudel ning kogu päeva on Lauluväljakul avatud Tervisemess ning Tallink Meestehoid. Üritus lõppeb traditsioonilise kevadkontserdiga, mille peaesineja on Karl-Erik Taukar.

Tallink Maijooks toimub laupäeval 19. mail ning jooksule saab registreeruda internetiaadressil www.jooks.ee. Soodsam registreerimisvoor kestab aprilli lõpuni.