Kalev/Cramo koduleht annab teada, et võistkonnaga koos ei sõitnud Venemaale tiimi kapten Kristjan Kangur ning ka võistkonna suurim punktikütt Ivan Almeida. Mõlemat meest segab jalavigastus.

Lisaks Almeidale ja Kangurile jäi koju ka kohtumises Saraatoviga pea vastu tugeva hoobi saanud Tanel Sokk. Seega on peatreener Donaldas Kairyse kasutuses ainult üheksa tervet mängijat.

Mullu põhiturniiri kolmandana lõpetanud, kuid veerandfinaalis mängudega 0:3 Moskva oblasti Himkile alla jäänud Krasnodari juhendab kolmandat hooaega karmi käega serblane Saša Obradovic. Tänavust hooaega alustas Krasnodar muljetavaldava 96:64 võiduga Peterburi Zeniidi üle, kuid kohe järgmises mängus kaotati Kaasani Unicsile 75:79. Nii VEF-ist kui Nižni Novgorodist sai meeskond jagu kindlalt, lõppskoorid vastavalt 92:63 ja 88:75, kirjutab bckalev.ee.

Tugevuselt teist eurosarja Eurocupi alustas Krasnodar nelja järjestikuse võiduga Gdynia (Poola), Limoges’i (Prantsusmaa), Bursa (Türgi) ja Zagrebi üle, enne kui viimatises mängus jäädi kolmapäeval 75:83 alla Berliini Albale. Ühes sakslastega jagatakse B-alagrupis nüüd ka esikohta.

Tuntumatest Venemaa mängijatest jätkavad Krasnodaris karjääri Dmitri Hvostov ja Dmitri Kulagin, lisaks liitus suvel meeskonnaga aastaid Moskva oblasti Himkis ja Moskva CSKA-s mänginud 33-aastane Vitali Fridzon. Enamik mulluseid leegionäre eesotsas Türgi klubisse Afyoni siirdunud ekskalevlase Frank Elegariga lahkusid, alles jäi vaid tagamängija Trevor Lacey.

Kuuest uuest leegionärist on kõige paremini Ühisliiga hooaega alustanud 23-aastane tagamängija Isaiah Whitehead, kes kogub keskmiselt 22 minutiga 16 punkti mängu kohta. Tunamullu mängis Whitehead NBA-s Brooklyn Netsis täispika hooaja ja viskas keskmiselt 7 punkti mängus, mullu jagas ta mänguaega NBA ja G-liiga vahel, kus esindas Netsi farmklubi.

Krasnodar on üks väheseid Ühisliigas mängivaid meeskondi, kes pole kunagi Kalevile kaotanud (10-0). Novembris peab Kalev kokku vaid kolm Ühisliiga mängu, ees ootavad veel nii kodumäng Poola klubi Zielona Goraga (1-2) kui võõrsilmäng Peterburi Zeniidiga (1-2).