Kalev alustas suurepäraselt ning juhtis 8-minutilise mängu järel 20:16. CSKA tegi seejärel kõigest minuti ja kümne sekundi jooksul 8:0 vahespurdi, ent poolajavileks oli kodumeeskonna edu vaid 26:25. Teise veerandaja lõpus pääses CSKA korraks seitsme punktiga juhtima (47:40), kuid Erik Keedus tabas siis kahel rünnakul järjest kaugviske ja poolaja viimastel sekunditel surus Isaiah Briscoe palli korvi, viies Kalevi vaheajaks juhtima 48:47.

Kolmanda veerandi alguses tegi CSKA 9:0 vahespurdi ja juhtis 59:50. Kalevlased, kes tabasid suurepäraselt kaugviskeid, tulid aga järele ja pääsesid kaks minutit enne neljandiku lõppu omakorda ette 72:71. Viimasele perioodile mindi külaliste juhtimisel 78:74!

Otsustava veerandi alguses juhtis Kalev kuuega ning neljandal minutil Gregor Arbeti kahe järjestikuse kaugviske järel veel 86:85, ent sellele järgnes Venemaa tippklubi 10:0 spurt. Kalev enam mängu päästa ei suutnud, kuid ei lasknud vahel ka suureks käriseda ja jõudis koguni 100 punktini.

Uue treeneri Donaldas Kairyse käe all Ühisliigas esimese mängu pidanud Kalevi resultatiivseim oli kolm kaugviset (6-st) tabanud Branko Mirkovic 18 punkti ja üheksa korvisööduga, Cedric Simmons lisas 15, Briscoe 13, Keedus 12 ja Thomas van der Mars 11 silma. Kalev tabas 24-st kaugviskest 11 ning näitas 52%-list lähivisete tabavust. CSKA-l jõudis samuti viis meest kahekohalise punktiskoorini ning resultatiivseimad olid Sergio Rodriguez 19 ja Cory Higgins 18 silmaga.

Kalevil on nüüd VTB liigas kirjas üks võit ja seitse kaotust, CSKA on võitnud kõik kaheksa kohtumist.

VTB Ühisliiga ametlikud tipphetked:

Briscoe avapoolaja viimane rünnak:

Isaiah Briscoe @ZayBriscoe Steal & Halftime Buzzer Beater vs. CSKA 🏀 pic.twitter.com/5uIYYAJq8c— VTB United League (@VTBUL) December 4, 2017