Kalev/Cramo kasuks viskasid Branko Mirkovic 27 ja Isaiah Briscoe 17 punkti. Riia klubi resultatiivseim oli Alex Perez 21 silmaga.

Kalev/Cramo tõusis nüüd kahe võidu ja kaheksa kaotusega liiga eelviimaseks ehk 12. võistkonnaks. VEF on ühe võidu ja seitsme kaotusega viimane ehk 13.

VEFi mäng on sel hooajal olnud äärmuslikult hüplik – nii on tabelis suured kaotused Himkilt (miinus 40) ja Parmalt (miinus 18), aga ka väärikad etteasted Zeniti (miinus üks) ja Jenissei (pluss 27) vastu. Koduliigas on kevadel võimsalt Läti meistriks tulnud meeskond seitsmest mängust kaotanud juba kaks (Ogre ja Ventspilsi vastu), kirjutab Kalev/Cramo kodulehekülg.

Ühisliiga pingereas on Läti esiklubi hetkel ühe võidu ja kuue kaotusega eelviimane, nii et mängus on muuhulgas kaalul ei midagi vähemat kui see, kumb läheb aastavahetuspausile punase laterna positsioonis.

Kalevi ja VEFi viimase kolme aasta jõudude vahekord on 3:3, seejuures kumbki meeskond on võitnud kolmest kodumängust vaid ühe. Kevadel võimsa ülekaaluga Läti meistriks tulnud, kuid eurosarjadest loobunud VEF on komplekteeritud pealtnäha eelkõige koduse liiga käekäiku silmas pidades. Rahvusvaheliselt tuntud tähti või Läti koondise põhitegijaid (nagu eelmistel hooaegadel) meeskonnas pole. Ainsad kolm välismaalast on hetkeseisuga Mehhiko koondislane, eelmist hooaega Iisraelis alustanud, kuid põrunud Alexander Perez (24, 191), novembri keskel klubiga liitunud Corey Hawkins (26, 190, NBA-staari Hersey Hawkinsi poeg), kes eelmisel aastal mängis erilise särata Itaalias ja Belgias ning varemgi VEFis mänginud leedulane Arnas Labuckas (30, 205), kelle „parim enne“ vähemalt statistika põhjal hakkab läbi saama.

Klubi suurim korvikütt ja parim lauavõitleja on seni olnud endiselt noor, kuid juba kogenud Mareks Mejeris (26, 207), kelle keskmised on 11,4 punkti ja 5,1 lauda. Lisaks mainitutele on enim mänguminuteid teeninud vanameister Kristaps Janicenoks (34, 196, seni keskmiselt 5,6 punkti), sel hooajal ohtlikult hea visketabavusega silma paistev Artis Ate (28, 192, kaugelt seni 10/16!) ja noor tsenter Ilja Gromovs (23, 208, seni keskmiselt 8,6 punkti ja 3,9 lauda). Ka veteran Kaspars Berzins (32, 213) ja kunagine tulevikulootus Kaspars Vecvagars (24, 190) võiksid teoorias Kalevile ohtu kujutada, kuid seni on nende hooaeg kulunud vigastustest taastumisele. Peatreenerina tegutseb kolmandat hooaega Janis Gailitis.