Paari päeva eest Euroliiga hooaega kaotusega alustanud Himki oli löödav, aga Kalevil ei õnnestunud teha väga head mängu.

Liialt palju tuli sisse eksimusi, mis ei võimaldanud nimekat vastast karistada. Veel normaalaja eelviimasel minutil sai Kalev korraks nelja punkti peale 70:74, ent Tony Crockeri kaks järjestikust tabamust said otsustavaks.

Himki resultatiivseim oli 23 punktiga Aleksei Šved, kelle visked väljakult 6/18 Crocker lisas 17 ja korvialune jõud Jordan Mickey 16 punkti. Mickey sai kätte ka 11 lauapalli, neist 7 ründelauas.

Kalevi tulemuslikum oli 14 punkti ja 7 korvisööduga Branko Mirkovic. Maksim Salash lisas 14 minutiga 13 punkti, visked väljakult 6/6. Samuti 13 punkti kogunes Chavaughn Lewise arvele.

Eelinfo:

Kalevlased alustasid uut hooaega suurepäraselt, kui esimeses voorus võeti võõrsil 82:68 võit Nižni Novgorodi üle. Ivan Almeida panustas 36 punkti, lisaks võttis ta üheksa lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu.

VTB Ühisliiga hooaega alustas edukalt ka Himki. Esimeses voorus alistati 96:67 Riia VEF. Teises kohtumises oldi Krasnojarski Jenisseist parem 99:67.