Delfil õnnestus Siim-Sander Venelt kohtumise eel saada ka mõned kommentaarid.

On mäng Kaleviga sinu jaoks midagi erilisemat kui mõni teine mäng hooajal?
Võib-olla Kaleviga mäng Tallinnas on vähe teistmoodi. Praegu vast ei ole erilist vahet. Tuttavaid on palju kelle vastu peab mängima, aga neid on ka mujal võistkondades ja Kalevi vastu on eelnevatel aastatel ka mängitud. Esimene kord võib-olla oli vähe teistmoodi.

Nižni Novgorodil on hooaja algus kulgenud raskelt. Ühest küljest mõistetav, sest meeskonnas toimusid kahe hooaja vahel olulised muudatused, teisest küljest võiks ju pilt ikkagi parem olla. Kas meeskonnas on VTB kaotuste järel juba jõudnud tekkida närvilisus?
Raskelt on kujunenud jah ja ega see kaotamine ei meeldi kellelegi. On uus ja noor sats, palju on välismänge olnud, ja ei ole kaitse asju korda saanud. Eks need kõik mängivad oma osa. Muidugi ainult kaotades läheb närviliseks see olukord aga võitudega läheb jälle paremaks ja loodame saame varsti veel ikka kirja neid.

Nižni Novgorodi murelaps on vaieldamatult olnud kaitsemäng. Kas sa näed selles osas paremuse märke ja miks teil koostöö ikkagi ei suju?
Vahepeal juba tundub, et läheb natuke paremaks. Ei mustades meestes ei ole asi, eks kõigil on oma süü. Pikemad mehed saavad palju õiendada. Aeg-ajalt magab keegi kuskil midagi maha ja nii iga mees teeb kaks-kolm viga kaitses ning ongi hunnik punkte koos. Aga töötame palju selle nimel ja küll paremaks läheb.

Mõne päeva taguse EuroCupi mängu pealtvaatajate arvuks oli protokollis vaid 700 inimest. Kas tõesti käib nii vähe rahvast mängudel?
Ega väga palju rahvast ei ole tõesti. Kas rohkem või vähem kui 700 ei teagi, aga suhteliselt vähe on jah.

Olgu siia lisatud, et tegemist on miljonilinnaga ja selline publikunumber paistab häbiväärselt väike.

Mis puutub aga eelseisvasse mängu, siis on enam kui kindel, et Siim-Sander Vene saab Kalevi vastu rassida julgelt 30 minutit. Selle nädala võidukas EuroCupi mängus oli Vene väljakul lausa 42 minutit, koos lisaajaga. Pjotr Gubanovi vigastus tähendab Venele suuremat mänguaega ja vastutust.