Kalevlased panid enda paremuse maksma lõpuga. Tasavägiselt kulgenud matšis said poolakad 2.40 enne kohtumise lõppu veel 75:69 juhtima, kuid meeskondlikult tegutsenud kalevlased suutsid viimaste minutitega mängu enda kasuks kallutada. Võtmehekt oli 37 sekundit enne kohtumise lõppu, kui Kristjan Kitsing tabas vastaste ebasportliku vea järel kaks vabaviset ja viis kodumeeskonna 78:75 ette.

Kalevi resultatiivseim oli Branko Mirkovic, kes viskas 18 punkti, andis kaheksa tulemuslikku söötu, võttis kuus lauapalli ja tegi neli vaheltlõiget. Chavaughn Lewis panustas võitu 15 punkti ja üheksa lauda, Landen Lucas 14 ja Reggie Lynch 13 silma.

Poola klubile tõid Darko Planinic ja Markel Starks võrdselt 17 punkti.

Kalev/Cramo peab Ühisliigas järgmise kohtumise pühapäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi Peterburi Zeniidiga.

Tabeliseis: 1. Moskva CSKA 7 (võitu)0 (kaotust), 2. BC Himki 7/0, 3. Kaasani Unics 5/1, 4. Peterburi Zeniit 3/2, 5. Lokomotiv-Kuban 3/3, 6. Astana 3/3, 7. Kalev/Cramo 3/4, 8. Zielona Gora Stelmet 2/3, 9. Saraatovi Avtodor 2/3, 10. Nižni Novgorod 2/4, 11. Permi Parma 2/4, 12. Krasnojarski Jenissei 2/5, 13. Minski-Tsmoki 1/5, 14. Riia VEF 1/6.

Kohtumine Stelmetiga on kalevlaste jaoks hooaja teine kodumäng Ühisliigas. Esimeses kodukohtumises jäi Kalev/Cramo mäletatavasti 102:113 alla Saraatovi Avtodorile.

Kokku on Kalev/Cramol sel hooajal Ühisliigas kirjas kaks võitu ja neli kaotust, mis annab neile tabelis kümnenda koha. Zielona Gora Stelmet on samal ajal saanud kokku kaks võitu ja kaks kaotust ning sellega hoitakse kuuendat positsiooni.

Kalev/Cramo ja Zielona Gora Stelmeti kohtumine peetakse Kalevi spordihallis kell 19.00. Delfi Sport toob matši käigu lugejateni otseblogi vahendusel.

Zielona Gora alustas Ühisliiga hooaega 88:71 võiduga Minski Tsmoki üle, kuid kaotas seejärel 66:86 Kaasani Unicsile ja 82:91 Astanale. Novembri avamängus võitis montenegrolase Ivan Jovovici poolt juhendatav meeskond 80:72 Nižni Novgorodi. Poola liigas paikneb Zielona Gora kuue võidu ja ühe kaotusega esikohal, eurosarjas klubi kaasa ei löö, kirjutab Kalev/Cramo koduleht.

Kalevi vastase mängu hoiavad kogenud Poola koondise põhimeeste Michal Sokolowski, Adam Hrycaniuki ja Lukasz Koszareki kõrval üleval kaks täiendust Ameerika Ühendriikidest ja kolm Balkanilt. Ühisliigas on meeskonna resultatiivseim olnud seni teist hooaega meeskonnas mängiv serblane Boris Savovic. 31-aastane tsenter kogub keskmiselt mängus 14 punkti ja 6 lauapalli. Kokkuvõttes võib aga öelda, et tegu on väga ühtlase meeskonnaga, sest suisa seitsmel Poola klubi mängijal küündib keskmine saak vähemalt 7 punktini mängus.