Ilma haigestunud peatreeneri Donaldas Kairyseta Permi sõitnud kalevlased andsid mängu käest juba avaveerandil, mis koguni 9:30 kaotati. Vahe kasvas kohati peaaegu juba 30 punktile, Eesti meeskond ärkas alles viimasel veerandajal, mil hetkeks vahe 11 peale vähendati, ent lõpuks saadi kirja siiski kindel kaotus.

Parma on tabelis viie võidu ja üheksa kaotusega seitsmendat kohta. Kaks mängu enam pidanud Kalevil on tabelis neli võitu, mis annab 12. koha.

Tabeliseis:

Kalev/Cramo ja Parma olid sel hooajal juba korra kohtunud, kui oktoobris võtsid külalised Tallinnas napi võidu 76:74.

Mõistagi on Kalev oktoobriga võrreldes saavutanud uue kvaliteedi, ent sama on suutnud ka Parma. Pärast võitu Tallinnas alistati VEF, Nižni Novgorod ja Saratov, lisaks väärib märkimist, et üheksast kaotusest viis (sh Zenidilt, CSKAlt ja Kubanilt) on olnud vahemikus 1-7 punkti, vhaendab Kalevi kodulehekülg. Parma liidriteks on jänkidest tagapaar Codi Miller-McIntyre (23, 191) ja Frank Gaines (27, 191). Eelmisel hooajal nii punktide, söötude kui vaheltlõigete arvestuses Belgia liiga parimaks kerkinud Miller-McIntyre on seni panustanud keskmiselt 16 punkti, 5 lauda ja 7 söötu ning teenis kutse Ühisliiga Tähtede mängule. Varem Bundesligas ja Itaalias mänginud Gaines on visanud keskmiselt 14 punkti. Ääremängija Tre McLean (24, 196) kogus sügisel Kalevi spordihallis 11 punkti ja 8 lauda.

Lätlasest peatreeneri Nikolajs Mazursi kaasmaalane Andrejs Grazulis, senise karjääri Ventspilsis mänginud mees (24, 202), sai Tallinnas kirja 12 punkti ja 7 lauda ning samuti Ühisliiga Tähtede mängul osalenud Ivan Uhhov , eelmisel hooajal Ühisliiga parima noore mängija tiitli võitnud mees (22, 193), 8 punkti. Korvi all kõrgub Angola koondislane Yanick Moreira (26, 211) – temalt Kalevi spordihallis viimati 3 punkti ja 10 lauda.