Kalev alustas suurepäraselt ning spurtis ette 9:2 ja 15:6. Veerandaja lõpuks suutis Zenit kaotusseisu vähendada 19:21-le. Teisel perioodil kasvas kalevlaste edu taas mitmel korral üheksa punktini ning pikale vaheajale mindi külaliste 47:40 juhtimisel. Isaiah Briscoe oli visanud juba 16 punkti ja andnud 5 resultatiivset söötu, kalevlaste arvel on juba kaheksa vaheltlõiget.

Kolmandal veerandajal pääses uimaselt mänginud Zenit pika vaheaja järel korraks ka punktiga juhtima, ent perioodi lõpp kuulus taas Kalevile - 65:58. Briscoe ja Bojan Subotici arvel oli juba 20 punkti.

Põneva lõpuveerandi keskpaigas juhtis Kalev veel punktiga, kuid Zenit tegi siis poole minutiga 5:0 spurdi (seisuks 76:72). Külalised suutsid veel viimase minuti alguses viigini jõuda, ent lõpp kuulus ikkagi Zenitile. Briscoe tegi 27 sekundit enne sireeni kaotusseisul 80:82 rünnakul vea, kuid kuna Sergei Karasjov tabas seejärel kahest vabaviskest ühe, avanes Kalevil veel üks võimalus. Kahjuks Janari Jõesaare kaugvise korvi ei kukkunud ja kodumeeskond vormistas võidunumbrid vabaviskejoonel.

Briscoe ja Subotic tõid võrdselt 24 punkti. Karasjov oli Zeniti parim 22 silmaga.

Zenitil on nüüd tabelis 14 võitu ja 5 kaotust (3. koht), Kalevil 6 võitu ja 17 kaotust (12.). Kalevlastel jääb veel mängida 22. aprillil võõrsil Astanaga.