Kuigi klubi ametlikus teates on märgitud, et "lahku mindi vastastikusel kokkuleppel", tunnistas Avtodori president Vladimir Rodionov, et polnud Mazuri tööga rahul. Tema asemel palgati peatreeneriks Sergei Mokin, kes juhendas meeskonda ka 2014/2015 hooajal.

"Arvestades pettumust valmistanud hooaja ettevalmistust ja nõrka esitust esimeses mängus, otsustasime saatusega mitte mängida ja määrata peatreenerikohale uuesti Sergei Mokini. Usume, et hetkel ei jaga keegi Avtodori filosoofiat paremini kui tema," ütles Rodionov.

2015. aastal Riia VEF-i Läti meistriks viinud Mazur jõudis enne Avtodori etteotsa nimetamist lühikest aega töötada veel Moskva Dinamos ja Tbilisi Vitas. Avtodori juhendajaks sai ta tänavu maikuus.

Läinud nädalavahetusel peetud VTB esimeses mängus kaotas Saraatov 78:83 (25:25, 20:18, 19:16, 14:24) Kasahstani klubile Astana. Septembri lõpus toimunud viimases sõprusmängus kaotati näiteks Läti treeninglaagris Barons Kvartalsile 100:104, enne seda võideti Valmierat 84:76. Sellele omakorda eelnes kolm kaotust Krasnojarski Jenisseile, Lietuvos rytasele ja Klaipeda Neptunasele.

Kalev/Cramo sõidab Avtodorile külla 10. detsembril. Tallinnas näeb neid 13. märtsil. Avtodor lõpetas eelmise hooaja põhiturniiri kuuendana ja kaotas veerandfinaalis mängudega 0:3 Peterburi Zeniidile.