Just sina, hea korvpallisõber, saad teha kõigi mängijate seast oma valiku - iga inimene saab valida meelepärased mängijad (tagamängija, ääremängija ning tsenter). Alustame eelhääletusega, kus 31.detsembriks selgub igale positsioonile TOP10. 2. jaanuar algab uus hääletus nende vahel, kes on jõudnud valitute hulka. Teine hääletusvoor kestab kuni 13.jaanuarini. Nendest enim hääli saanud pallurist moodustuvadki 16. veebruaril Tähtede mängul algviisik.

Treenerid selguvad Eestis ja Lätis Olybeti Eesti-Läti Korvpalliliiga 1. jaanuari tabeli seisu järgi. Parim Eesti meeskonna treener ja parim Läti meeskonna treener juhendavad Olybet Eesti-Läti Korvpalliliiga ühendmeeskonda ja Korisliiga kahe parima meeskonna treenerid juhendavad Soome tiimi.

Meeskondade koostamisel on lisaks rahvale suur osa ka tiimide peatreeneritel. Lisaks algviisikutele on meeskondades mõistagi ka varumängijad - seitse pingilt alustavat meistriliiga tähte valivad endale meeskondadesse peatreenerid ise

Rahvahääletuse teine voor kestab kuni 13. jaanuarini. Varumängijad avalikustatakse 25. jaanuaril.

Olybet Eesti-Läti Korvpalliliiga ja Korisliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Tartu Ülikooli spordihoones. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ka ülesastumisi tuntud Eesti artistidelt, erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning rohkelt muid üllatusi, algab kell 17.00.

ANNA OMA HÄÄL SIIN!

Piletid suurele kossushow'le on müügil Piletilevis.

Mängu korraldab Ekspress Meedia.