Tagamängijatest pääsesid rahvahääletusel esikümnesse Martin Paasoja, Domen Bratoz (mõl Rapla Avis), Demonte Harper ja Rain Veideman (mõl Kalev/Cramo), ääremängijatest Janari Jõesaar, Janar Talts (mõl Tartu Ülikool), Indrek Kajupank ja Karl Johan Lips (mõl Rapla), keskmängijatest Thomas van der Mars (Rapla) ja Cedric Simmons (Kalev/Cramo). Hääletuse täpsemaid tulemusi vaata SIIT

Kuusmaa valis täna rahvahääletuse edukamatest oma meeskonda Thomas van der Marsi, Demonte Harperi, Janari Jõesaare, Karl Johan Lipsu ja Martin Paasoja. Kullamäe võttis oma võistkonda aga Cedric Simmonsi, Janar Taltsi, Domen Bratozi, Rain Veidemani ja Indrek Kajupanga. Abitreeneriteks valiti noored näitlejad - Kuusmaa võttis endale Hendrik Toompere juunior juuniori ja Kullamäe Henrik Kalmeti.

Kui varasemalt seadsime Tähtede mängu treeneritele kitsenduseks reegli, et enda meeskonna mehi valida ei tohi, siis sõltuvalt hääletuse tulemustest see reegel siiski enam ei kehtinud, mõlemad treenerid valisid mehi kordamööda kõigist klubidest.

Ülejäänud seitse mängijat valivad mõlemad treenerid oma meeskonda lähima kuu aja jooksul.

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ja slackliner Jaan Roose ülesastumisele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning Koit Toome ja Shanoni esinemisi, algab kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis.

Tähtede mängu nimitoetaja on Utilitas, partneriteks G4S, Triobet, Maks & Moorits, Tallinna linnavalitsus, Sportland, TV6 ka AJ Tooted.