Eesti tähed alustasid viimast veerandit 14-punktilisest kaotusseisust, kuid jõudsid normaalaja lõpuks 121:121 viigini. Kuna õhtu oli juba pikaks kujunenud ja meestel jalad piimhapet täis, otsustasid kohtunikud määrata üheminutilise lisaaja, kuid seegi jäi 123:123 viiki.

Isaiah Briscoe eksis Eesti poolelt kaugviskel ja kinkis kiirrünnaku võimaluse lätlastele, kes tegid skooriks 125:123. Kristo Saage kaugviskest läks kodumeeskond 126:125 juhtima, kuid järgmisel rünnakul jäid meie mehed punktiga taha. Järele jäänud 1,8 sekundi jooksul üritati õhtu jooksul kokku 39 punkti visanud Briscoe viskele saata, kuid ameeriklane tabas vaid korvilaua äärt. Seega rändas karikas paraku piiri taha.

"Tahtsime ikkagi võita, mitte mängu ära anda, aga läks nii," nentis Eesti meeskonna üks treeneritest Priit Vene. "Tähtede mängul osalemine on tegelikult suur oskus - näidata neid asju, mida sa tegelikult oskad. See pole niisama edasi-tagasi jooksmine."

Vene, kes ise mängijana on osalenud 1994. aasta Eesti liiga Tähtede mängul, arvas, et üritusel oli jumet. "Kui selline asi järjepidevalt toimuks, siis on see end õigustanud. Täna oli näha, et inimestrel huvi on. Kui mängud tihedamaks lähevad ja kavas veel midagi paremat välja mõeldakse, siis miks mitte."

Üle nelja tunni kestnud šõusse mahtus veel hulganisti viske- ja osavusvõistlusi, Tanel Padari ja Genka esinemisi, tantsutüdrukute etteasteid, BMX-ratturite trikke ja palju muud. Vaata mahukat galeriid!