Rapla fännid on küll oma lemmikute Tähtede mängule klikkimisega teinud suurepärast tööd, kuid kes on need mängijad, kes on hoolimata oma headest esitustest palliplatsil teeninud selgelt liiga vähe hääli?

5. Ivars Žvigurs (BC Valga-Valka/Maks & Moorits)

Valga 21-aastane ääremängija on pärast Kristo Saage võistkonnast lahkumist tõusnud üha selgemalt meeskonna liidriks ning mängijaks, kelle peale kaaslased raskel hetkel loodavad. Lennuka mängustiiliga lätlane on aga eelkõige korvpallisõpradele silma paistnud vingete pealtpanekute ning akrobaatiliste layup'idega, mis teevad Žvigursi mängust nauditava etenduse. Kui mees Tähtede mängule isegi ei pääse, siis loodetavasti on ta Valga meeskonna esindajana platsis pealtpanekuvõistlusel!

4. Justin Baker (Rakvere Tarvas/Palmse Metall)

Hooaja alguses David Haughtoni asendajaks toodud Baker ei anna väljakul küll päris oma eelkäija mõõtu välja, kuid ega väga palju puudu ka ei jää. Sisuliselt 20 punkti (kogu liiga parim näitaja!) ning kaheksa lauapalli mängus teevad Bakerist Rakvere selge liidri, kuid hoolimata kõigest on mees hääletusel tsentrite seas alles seitsmendal real, jäädes esimestest maha tuhandete häältega.

3. Mandell Thomas (Tartu Ülikool)

Tartu tagaliini liider Thomas on küll oma meeskonnas punktitoojate arvestuses napilt Janar Taltsi taga, kuid resultatiivsete söötude osas talle tartlaste seas vastast ei leidu. Sellest hoolimata ei leia Thomast hääletusel tagamängijate seas isegi esimese kümne palluri seast! Kõige suurem hääletusvaru ongi kahtlemata sees veel Tartu fännidel - hetkeseisuga on algviisikusse pääsemas vaid Janari Jõesaar, sest ka Janar Talts on nelja eesliinimehe seast välja langenud. Tartu fännid, ae, kus te olete?

2. Joonas Järveläinen (TTÜ KK)

Järveläinen jagab Bakeri järel Thomas van der Marsiga meistriliiga punktitoojate arvestuses teist kohta (19,5 silma mängus) ning on teisel kohal ka lauapallide arvestuses (9,4 mängu kohta), kuid ei mahu omal positsioonil isegi kümne enim hääli kogunud mängija sekka ning seda hoolimata sellest, et TTÜ on kodust hooaega alustanud seitsme võidu ning vaid kahe kaotusega - isegi tiitlikaitsjal Kalev/Cramol on tabelis kirjas rohkem allajäämisi. Järveläinen on seni teinud väga uhke hooaja, kuid praeguse seisuga peab mees Tähtede mängule pääsemiseks lootma sellele, et peatreenerid Kuusmaa ja Kullamäe ta vahetusmeeste sekka võtavad.

1. Sten Olmre (TTÜ KK)

Järveläineni kõrval on TTÜ liidriks tänavu kerkinud endine Kalev/Cramo mees Olmre, kes on oma 17,3-punktilise keskmise saagiga samuti Alexela KMLi parimate skooritegijate seas. Lisaks heale viskekäele on Olmre teisel kohal veel ka resultatiivsete söötude (4,8 mängu kohta) ning vaheltlõigete arvestuses (2,3 mängu kohta). Olmre oli küll hääletusperioodi alguses tükk aega tagamängijate edetabelis esinelikus, kuid on nüüd kivina kukkunud ning leiab end alles kaheksandalt kohalt. TTÜ pöidlahoidjad - tuleb juurde panna!

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ja slackliner Jaan Roose ülesastumisele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning Koit Toome ja Shanoni esinemisi, algab kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis ning on detsembri lõpuni saadaval soodushinnaga - ära jäta võimalust kasutamata, sest pilet Tähtede mängule on korvpallisõbrale parimaks jõulukingiks!

Tähtede mängu nimitoetaja on Utilitas, partneriteks G4S, Triobet, Maks & Moorits, Apollo, Tallinna linnavalitsus ja Sportland.