Just sina, hea korvpallisõber, saad teha kõigi meistriliiga mängijate seast oma valiku - iga inimene saab korra päevas hääletada endale meelepärase viisiku poolt (kaks tagamängijat, kaks ääremängijat ning üks tsenter) ning kümnest enim hääli saanud pallurist moodustuvadki 16. veebruaril Tähtede mängul algviisikud.

Meeskondade koostamisel on lisaks rahvale suur osa ka tiimide peatreeneritel Aivar Kuusmaal ja Gert Kullamäel - kui kümme enim hääli saanud meest selguvad, hakkavad just nemad valituks osutunud mängijate seast endale kordamööda pallureid valima.

Lisaks algviisikutele on meeskondades mõistagi ka varumängijad - seitse pingilt alustavat meistriliiga tähte valivad endale meeskondadesse taas peatreenerid Kuusmaa ja Kullamäe.

Rahvahääletus kestab kuni 10. jaanuarini. Varumängijad avalikustatakse 24. jaanuaril.

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ka ülesastumisi tuntud Eesti artistidelt, slackliner Jaan Roose etendust, erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning rohkelt muid üllatusi, algab kell 18.30.