Juba sel reedel kell 18.30 toimub Saku Suurhallis Tähtede mäng, kus vastamisi lähevad Eesti ja Läti korvpalliliigade tähed. Võistluse kulgemisele saad kaasa aidata ka Sina, sest läbi Delfi Spordi äpi selgub pealtpanekuvõistluse kolmas finalist.

Osalema on oodatud kõik, kes on tulnud üritusele kohapeale või lülitanud end delfi.ee vahendusel Tähtede mängu otseülekandele. Ürituse lõpus loositakse välja üks õnnelik hääletanu, kelle Delfi koos kaaslasega saadab 9. märtsil Kaunases toimuvale Žalgiris – Fenerbahce Istanbul mängule.

Selleks et anda oma hääl ja loosist osa saada, toimi järgnevalt:
1. Laadi Google Playst või App Store'ist alla Delfi Spordi äpp.
2. Leia äpi esilehelt üles Tähtede mängu pealtpanekuvõistluse kampaaniabänner ja anna pealtpanekuvõistlusel hääl oma lemmikmängijale, kes vääriks kohta ka finaalis.
3. Täida registreerimisvorm ja looda loosiõnnele.

Auhinna võitjaga võetakse ühendust. Võitja võib viibida nii saalis kui ka ülekande vahendusel kohtumist jälgida. Delfi poolt on nii transport, majutus kui ka pääsmed kahele Zalgiris Kaunas – Fenerbahce Istanbul mängule.

Loosis saavad loomulikult osaleda ka isikud, kel Delfi Spordi äpp juba olemas on. Selleks tuleb äpist üles leida kampaaniabänner ja täita registreerimisvorm. Kohtumiseni Tähtede Mängul!

Saalis on 450 vaba kohta, pileteid saab osta SIIT.

Korvpalli Tähtede mängu korraldab Ekspress Meedia.