Mõlemad mehed arvavad loomulikult, et noorena oli just tema parem mängumees. "25-selt ta ei osanud mängidagi! Ta oli kirjanik ju," põrutas Kuusmaa Kullamäe kohta, kes aga samuti võlgu ei jää. "Ma arvan, et ma olen ikka igas mõttes andekam."

Kui Kuusmaa enda sõnul aeg-ajalt ka tänapäeval viskekätt harjutab, siis Kullamäe tuleb treenerite viskevõistlusele enda sõnul "külmalt" peale. "Eile hommikuse treeningu ajal sai proovitud ja võrk läks põlema. Paha hakkab tal," spekuleerib Kuusmaa.

Kullamäe andmetel osteti aga Raplasse viskemasin just Kuusmaa pärast. "Kuna mul on ilmselgelt kätt jumala poolt rohkem antud, siis las poiss treenib seal, ma tulen-panen!"

Kullamäe saab uhkeldada tõsiasjaga, et mängijakarjääri ajal suutis ta trennis sajast kolmesest sisse visata ei rohkem ega vähem kui 99. Kuusmaad see aga ei heiduta. "Eks ta on eluaeg trennimees olnud, ega ta mängus pole kunagi sisse eriti saanud - mängus pidin mina need kastanid tulest välja tooma!"

Suur korvpallishow Tähtede Mäng toimub 16. veebruaril algusega kell 18 Saku Suurhallis. Piletid üritusele on müügil Piletilevis!