Lisaks hääletuse võimsale üldliidrile, Rapla tsentrile Thomas van der Marsile jookseksid hetkeseisuga 16. veebruaril Saku Suurhallis Rapla meestest platsile veel ka Martin Paasoja, Domen Bratož ning Indrek Kajupank. Paistab, et Rapla on oma fännid kõige usinamalt hääletama pannud?

"Tundub nii! Me tahaks lihtsalt ise olla igas teemas aktiivsed, mis korvpalliga seotud on," rääkis klubi tegevjuht Jaak Karp. "Tegelikult teeme seda, mida kõik peaksid tegema. Elementaarne, et meie fännid tahavad Tähtede mängul näha võimalikult palju just Rapla mängijaid. Kindlasti ei panusta me sellele kuidagi eriliselt - teeme seda nii nagu muud promotööd, ehk võimalikult hästi! Aga mul on hea meel, et meie fännid on aktiivsed."

Kas Rapla meeste nii suur menu hääletusel on ka üllatav? "See, et van der Mars esikohal on, kindlasti ei üllata. Mõnes mõttes võiks ju pilt vähe kirjum olla, aga mul on muidugi hea meel, et meie mängijad populaarsed on."

Võrreldes hääletuse esimeste päevadega on kümne valitu seast välja langenud Valmo Kriisa ja Janar Talts. "Ma jätaks selle fännide kommenteerida häälte andmisega. Me oleme ikkagi Tartuga võrreldes küla - tartlastel ei tohiks olla probleeme oma meeskonna mängijate kümne hulka hääletamisega. Valmo Kriisa kümne hulka hääletamine on omakorda Valga fännide võimalus."

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ka ülesastumisi tuntud Eesti artistidelt, slackliner Jaan Roose etendust, erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning rohkelt muid üllatusi, algab kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis.