Viimati peeti korvpalliliiga Tähtede Mäng 2011. aastal Raplas, seejärel initsiatiiv soikus.

Idee taastada kõikjal maailmas menukas formaat - liiga tähtede mäng - tärkas tänavu varasuvel, mil Delfi ja Eesti Päevaleht korraldasid Kalevi N. Liidu meistriks tulemise 25. aastapäeval sõprusmängu Tallinna Kalevi ja Kaunase Žalgirise veteranide vahel.

"Tähtede mäng annab korvpalli fännile ja tavalisele vaatajele võimaluse näha ka mängu meelelahutuslikumat poolt. Rohkem pealpanekuid, kombinatsioone ja trikitamist lõbusamas võtmes. Ühte saali on koondatud Alexela Korvpalli Meistriliiga parimad mängijad. Lisaks korvpallile pakutakse pealtvaatajatele ka tõelist showd, mil viiakse läbi erinevaid osavusvõistlusi. See on üritus, kus kogu pere saab nautida sporti ja sportlikkust," kinnitas korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

"Eesti Korvpalliliidul on väga hea meel, et Delfi ja Eesti Päevaleht aitavad ellu kutsuda Alexela Korvpalli Meistriliiga Tähtede Mäng. Usume, et tänu Tähtede Mängule näitame inimestele, et korvpall on lõbus ja atraktiivne pallimäng," lisas Kuhi.

Meeskonna treenerid ja mängijad hakkavad selguma juba novembris ning põhimeeste valikul saavad kaasa lüüa ka lugejatest kossusõbrad.

Tähtede Mäng 2017 peetakse 16. veebruaril 2017 Saku suurhallis.

Soodushinnaga piletid on saadaval Piletilevis.