Osaliselt jäävad ida ja lääs siiski Tähtede mängule sisse: endiselt valitakse mõlemast konverentsist 12 mängijat, kes kohtumisel osalevad, kuid nüüd saab mõlemas konverentsis enim fännide hääli saanud pallur oma tiimi kapteniks. Kui selgunud on kõik algviisiklased ning vahetusmehed, hakkavad nad kordamööda ülejäänud 22 palluri seast endale tiimikaaslasi valima.

Uue korralduse tulemusena tuleb kaptenitel teha keerulisi otsuseid, arvestades praeguseid, endisi ja tulevasi suhteid pallurite ja treenerite vahel, samuti positsioonilisi küsimusi.

Samuti on võitjatele välja pandud auhind: mõlemad tiimid valivad enne mängu ühe riikliku või mängu toimumispaiga jaoks kohaliku heategevuse, kuhu võidusumma annetatakse.

Senine formaat - ida vs lääs - oli toiminud alates esimesest Tähtede mängust aastal 1951, kuid viimastel aastatel oli kohtumine muutunud aina igavamaks. Kuna midagi auhinnaks ei olnud, keskendusid tähed enda hoidmisele ja võtsid kohtumist väga lõdvalt, visates tohutul hulgal kaugviskeid. Uus formaat võib matši taas põnevamaks muuta.