Kingispikker neile, kes alles kaaluvad ja valivad.

Korvpalli Tähtede mäng toimub järgmise aasta 16. veebruaril Saku suurhallis ja ajaloolises mängus on vastamisi Eesti ning Läti korvplliliigade tähtede meeskonnad. Aga õhtu ei piirdu vaid mänguga; selgub ka regiooni parim kaugviskaja, pealtpanija ja osavusraja läbija.

Muusikat teeb Tanel Padar ja üllatustäht, kelle nimi kuulutatakse välja veel sel aastal.

Naha saavad märjaks ka mõlema meeskonna treenerid, kes selgitavad parima keskjoonelt tabaja.

Pileteid Tähtede mängule saab SIIT.

Need, kellele korvpall pole esimene armastus, saavad pileti Ruja vinüülplaadi esitluskontserdile. 28. detsembril toimub Vabal Laval aastalõpu Ruja vinüülplaadi kontsert, kus ei tule esitusele ühtegi jõululaulu. Kuulda saab legendaarse rokkansambli Ruja vinüülplaadikogumikku „Põhi, lõuna, ida, lääs...”, kuhu on kogutud ka seni avaldamata lugusid perioodist 1976-1980 ehk nn proge-perioodist, mil muusikat kirjutasid Margus Kappel ja Jaanus Nõgisto.

Plaadiesitluskontsert toimub 28. detsembril Vabal Laval, kus löövad külalistena kaasa ka Liisi Koikson ja Tõnu Timm ning Mikk Tammepõllu bänd. Pileteid saab osta SIIT.

Enamik kogumikul leiduvatest lugudest pole varem ühelgi plaadil ilmunud, samuti on sellel põgus valik Ruja loodud teatri-, filmi- ja telemuusikast, üks korralikult salvestamata jäänud loo demovariant ning mitme pala kontsertversioonid, millest mõningaid ei ole kunagi stuudios salvestatud.

Häid pühi!