KK Viimsi/Kesklinna KK ja Audentese SK vaheline poolfinaal kujunes tõeliseks põnevusetenduseks. Kui esimest veerandit kontrollis pigem Audentes (19:9), siis Valdo Lipsu hoolealused Viimsist tulid kõva kaitsemänguga poolajaks vaid kolme punkti kaugusele (37:34), vahendab basket.ee.

Viimasele otsustavale veerandile mindi juba Viimsi 61:55 juhtimisel. Kui mängida jäi poolteist minutit tõi Georg Halleri kaks pluss üks rünnak Audentese kolme punkti kaugusele, 79:76. 32 sekundit oli normaalaja lõpuni kui Oliver Suurorg tabas korvi alt ja kasvatas Viimsi eduseisu 81:76 peale. Audentes ei suutnud peale minutilist mõtteaega rünnakut realiseerida, pall läks Viimsile, kes vastas samuti pallikaotusega. Ran-Andre Pehka tabas veel koos lõpusireeniga kolmese, kuid sellest jäi väheseks. 81:79 võit ja finaalipilet KK Viimsi/Kesklinna KK meeskonnale.

Oliver Suurorg tõi võitjate parimana 19, Georg-Simon Herodes lisas 14 ja Kristofer Veisman 13 punkti. Audentese resultatiivsem oli 28 silmaga Reemet Loik. Matthias Tassilt 21 punkti, 27 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu.

***********

BC Tartu/Salva oli TTÜ KK vastu terve mängu vältel liidrirollis. Esimene veerand võideti tulemusega 19:10 ning poolajaks hoiti vahe üheksa punkti peal 35:26. Teisel veerandil kiskus võitlus väga tuliseks, TTÜ poolelt saadeti ebasportliku käitumise eest saalist minema Aleksander-Oliver Hint.

Teisel poolajal jätkus väga võitluslik mäng, kuid tartlased ei lasknud vastaseid ohtlikult lähedale ja 66:54 võiduga liiguti U18 finaali.

Võidu arhitektid olid Tartu Robin Kivi 17 punkti ning Hendrik Eelmäe 14 silma, 12 lauapalli, 5 resultatiivse söödu ja 3 vaheltlõikega! TTÜ parimana viskas Jaan-Erik Lepp 12 punkti.