Kokku korraldatati "Viskekahuri" võistlusi neljale vanuseklassile, kusjuures noored võtsid üksteiselt mõõtu kolmepunktivisetes. Viskekahuri jõuproovid toimusid ning täpseimad viskekäed selgitati PU18-, TU19-, PU16- ja TU16-klassides.

Esimese võistluse "Viskekahuri" tiitlile, mis toimus laupäeval TÜ Spordihoones Alexela KML poolfinaalkohtumise poolajal, võitis U16-klassis (sünd. 1999) tüdrukute arvestuses Kadi Kals (Tartu Kalev) ja poistel Robin Kivi (Salva/Rock I). Eraldi väärib mainimist, et Kals tabast 18-st võimalikust punktist koguni 14!

Esmaspäeval sai peetud teinegi võistlus, kui Saku Suurhallis leidis aset "Viskekahur" PU18- (sünd. 1997) ja TU19-klassile (sünd. 1996). Noormeeste arvestuses võitis Siim-Markus Post (KK HITO/Jõhvi SK) ja neidudel Eva-Lotta Oinits (BC Kalev STAR) - alumisel pildil.

G4S Viskekahur

Visatakse kolmest positsioonist (nn “Null” ja kaks “45” kraadi pealt), kokku 15 viset. “Moneyball” annab kaks punkti. Maksimaalne võimalik skoor on 18. Üheks vooruks on aega 40 sekundit.

Korraldatakse kaks poolfinaal- ja üks finaalvoor. Viigi korral visatakse ühe kaupa “nullist”. Kes eksib, on kaotanud. "Viskekahuri" võistlusele pääsevad vanuseklasside Eesti nelja parema võistkonna viskajad. Viskekahurile panevad auhinnad välja G4S, Nike ja Sony.