Finaalturniir algas eile poiste veerandfinaalidega, kus esimeses kahes kohtumises läksid vastamisi Tiit Soku Korvpallikool/SK Nord Valge ja Reinar Halliku KK/Jõhvi SK ning Rakvere Spordikool/Tarvas ja Rae Spordikool/TTÜ. Edasi poolfinaali kindlustasid koha TSKK/SK Nord Valge ning RSK/Tarva poisid.

Kahes järgmises poolfinaalis võtsid omavahel mõõtu tartlaste derbis BC Tartu Lõvid ja Tartu Palliklubi/Kalev ning Raplamaa ja Keila Korvpallikool. Tartlaste mõõduvõtust lahkusid võitjatena BC Tartu Lõvid, kes poolfinaalis said teises paarist vastaseks Raplamaa poisid.

Kell 15 algasid tüdrukute mini-klassi poolfinaalid. Esimesel väljakul kohtusid BC Kalev/Cramo ja Tallinna Kalev/KK Tallinna tüdrukud ja teisel Tallinna Kalevi ning TSKK/SK Nordi neiud. Täna kell 16.30 algavas finaalis kohtuvad omavahel BC Kalev/Cramo ja Tallinna Kalevi tüdrukud.

Poiste 5.-8. koha mängudes mängisid omavahel Tartu Palliklubi/Kalev ja Keila Korvpallikool ning Rae Spordikool/TTÜ ja Reinar Halliku KK/Jõhvi SK. Kell 11.30 algavatesse kohamängudesse kindlustasid endale koha Keila KK ning Rae Spordikool/TTÜ.

Pikale päevale tõmbasid joone alla poiste poolfinaalid. Teisel väljakul kohtusid võitlesid finaalikoha eest Raplamaa ja BC Tartu/Lõvid, kus tartlased kindlustasid kodupubliku marulise toetuse abil koha finaalis. Teine poolfinaal TSKK/SK Nord Valge ja RSK/Tarva vahel oli aga tõeline thriller – pärast nelja veerandaega võitjat ei selgunud ning mäng läks lisaajale. Lõpuks võtsid TSKK/SK Nord Valge lisaajal 70:68 võidu Rakvere poiste üle.

Täna alustatakse mängudega kell 10.00 ning kõiki kohtumisi on võimalik jälgida Delfi TV vahendusel.