Noorsportlase stipendiumile saavad kandideerida eelnevalt tulemuslikult esinenud noorkorvpallurid, kes teevad trenni selle nimel, et jõuda tippkorvpalli.

“Kutsusime stipendiumi ellu, et toetada noori lootustandvaid korvpallureid nende karjääri kõige raskemal hetkel, üleminekul noorteklassist täiskasvanute sporti. Kindlasti ei taga stipendium niiöelda profi elu, aga aitab kaasa ja motiveerib jätkama spordis, kõrgeimate eesmärkide nimel. Mis siin salata: tänane spordipoliitika, nagu ka ühiskond tervikuna on suunatud kiirele, tihti tuleviku arvel, saavutatavale edule. See teeb aga noortel tippu pürgimise keeruliseks eriti just sellistel spordialadel, kus sportlase tegelik potentsiaal avaldub võib olla alles 20ndate eluaastate keskel. Stipendiumi eesmärgiks on kõrgeid eesmärke seadval ja potentsiaali omaval noormängijal jätkata pürgimist tippu,” sõnas KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste.

“Kuigi täna investeerime stipendiumisse oma vahenditest olen kindel, et peagi saame stipendiumile anda nime ning esitleda esimesi annetajaid. Kõik meie muret jagavad korvpallisõbrad on oodatud andma oma panust,” lisas Einaste.

Infot stipendiumi kohta saab MTÜ Korvpalliklubi Viimsi kodulehelt.