Treener Indrek Visnapuu juhendatav võistkond sai võidud leedulaste Vilniuse KMi (70:53), lätlaste BS Riga/DSNi (75:43) ning kolme poola meeskonna, KKS Kobierzyce (78:60), Rosa Sporti (70:64) ja KS Cracovia (75:50) üle.

Sellega lõpetas võistkond põhihooaja kolmanda kohaga, kogudes viieteistkümnest mängust 12 võitu, ning kindlustas koha mai keskel Moskvas toimuvale superfinaalile. Etapi All-Star viisikusse valiti Sander Raieste.

„Tegu oli Kesklinna Korvpalliklubile kindlasti korda läinud turniiriga. Muidugi on kahju, et täisedust ei piisanud sel korral etapivõiduks, aga see on väike iluviga. Kindlasti on olulisem, et suutsime kindlustada koha superfinaalis, mille nimel kogu meeskond ja ka klubi on vaeva näinud. Nüüd tuleb finaalturniiriks korralikult valmistada ja anda endast parim, et hooajale väärikas punkt panna,“ sõnas Visnapuu.

Kesklinna Korvpalliklubi mängis Kobierzyce etapil koosseisus: Oliver Suurorg; Mikk Truve; Matthias Henry Koort; Georg-Simon Herodes; Karl-Johan Herodes; Risto Valge; Robert Kuks; Isak Lambot; Mattihas Tass; Kristian Kullamäe; Henry Sten Vainola; Sander Raieste.

Kesklinna Korvpalliklubi on Tallinna kesklinnas tegustev korvpallikool, moodustades koos Korvpalliklubi Viimsiga ligi 350 lapsega klubipüramiidi. Üheskoos osaletakse ka EYBL ja muudes rahvusvahelistes sarjades ja turniiridel. Lisaks oma klubipüramiidi kuuluvatele mängijatele on EYBL sarjas osalevat U16 vanuseklassi meekonda täiendatud Kristian Kullamäe ja Matthias Tassiga Audentese Spordiklubist.

Kesklinna Korvpalliklubi osales EYBL sarjas ka kahel möödunud hooajal, mängides siis veel BC Reaal nime all. Möödunud hooajal koguti samuti esimeses divisjonis mängides neli võitu viieteistkümnest mängust.