Siili Pallimängude majas 22.-24. novembrini toimuval turniiril peetakse kokku 20 pallilahingut, milles lähevad võistlustulle Soome, Ukraina, Valgevene, Venemaa, Läti ja Eesti 2000. aastal või hiljem sündinud korvpallipoisid.

Lisaks võõrustajatele, keda juhendab treener Marko Parkonen, osaleb Eestist turniiril Keila Korvpallikool, Ukraina on esindatud noortemeeskonnaga BC Kiiev, Valgevenest osaleb BC Tsmoki-Minsk, Moskvast saabub turniirile kuulsa nimega võistkond – CSKA, soomlased on esindatud Tapiolan Honka meeskonnaga, lätlaste eest astub võistlustulle BS Ventspils, teise Venemaalt pärit võistkonnana osaleb BS Jekaterinburg samanimelisest linnast.

„Soovime, et Tallinna etapp kujuneks kõigile osalevatele meeskondadele meeldejäävaks nii sportlikus kui emotsionaalses mõttes. Proovime luua tingimused, kus kõigil oleks lihtne endast parimat anda. Loomulikult ei unusta me külalislahkuse juures, et tegemist on siiski võistlustega, kus tahame näidata ka oma meeskonda võimalikult heast küljest ning läheme igat mängu võitma“, lausus BC Kalev/Viasat treener Marko Parkonen. „Sama olulised kui võit, on aga kindlasti mängukogemused, mille võrra kõik kaheksa võistkonda turniiri lõppedes rikkamad on."

Turniiri korraldamise eest on hea seisnud järgmised ettevõtted ja organisatsioonid: Cramo Estonia AS, Eesti Kultuurkapital, Eesti Noorsooamet, kirjastus Varrak, Viasat AS.