Seeria 4:2 võitnud Wizards oli viimaseks jäänud kohtumises võõrsil parem 115:92. Hawks jäi kolmandal veerandil korraks juba 22 punktiga kaotusseisu ega suutnud enam suurt vahet tagasi mängida.

Wall viskas oma 42-st punktist koguni 19 viimasel veerandajal. Bradley Beal lisas võitjate kontosse 31 silma. Hawksi resultatiivseim Paul Millsap tõi samuti 31 punkti.

Seeriavõidu 4:2 kindlustas eile hilisõhtul ka Boston Celtics, kes alistas Chicagos kohaliku Bullsi 105:83. Avery Bradley viskas Celticsi parimana 23 punkti. Tasub meenutada, et Bulls oli seeriat 2:0 juhtima asunud.

Celtics ja Wizards lähevad idakonverentsi poolfinaalis omavahel vastamisi. Teise finalisti selgitavad Cleveland Cavaliers ja Toronto Raptors. Läänes on nelja parema hulka jõudnud San Antonio Spurs ja Houston Rockets, kes kohtuvad järgnevalt omavahel, ning Golden State Warriors.

Viimane veerandfinalist tuleb paarist Los Angeles Clippers - Utah Jazz, kus on jõutud seisuni 3:3. Clippers jäi täna ellu, kui võitis Chris Pauli 29 punkti abil 98:93.

Wizards - Hawks mängu kokkuvõte: