Wizards valis Walli drafti esimese valikuna 2010. aastal. Sama aasta detsembris saadeti meeskonna senine tähtmängija Gilbert Arenas Orlando Magicu tiimi, et rajada meeskonna uus identiteet just Wallile.

Wall tegi korraliku esimese hooaja, ta näitajateks olid keskmiselt 16,4 punkti, 4,6 lauapalli ja 8,4 resultatiivset söötu. Wall valiti esmahooajal koheselt ka hooaja paremuselt teiseks uustulnukaks, ette jäi vaid L.A. Clippersi tähtmängija Blake Griffin.

Ehkki järgneval kahel hooajal pole tulnud ehk päris sellist arenguhüpet, nagu Wallilt oodati 2010. aastal, näitas viimane hooaeg Wizardsile, et ilma noore mängujuhita on Wizards häbiväärselt halb. Meeskond suutis ilma Wallita võita vaid 5 mängu 33-st. Kuid kui Wall naases platsile, ja temaga olid koos seal parasjagu Brasiiliast pärit Nene ja noor tagamängija Bradley Beal, suutis Wizards võita 15 mängu 22-st. Lisaks näitas Wall, et vigastusperiood viimasel hooajal on teda motiveerinud: viimati USA koondise katsetele kutsutud Wall viskas hooaja lõpus mängus Memphise vastu 47 punkti!

Nüüd tahab Wizards mängujuhti kindlasti tagasi ja on valmis pakkuma Wallile umbes 80 miljonit dollarit 5 aasta peale. Mitmed väljaanded kirjutavad, et Wallile sümpatiseerib Washingtoni pakkumine ja allkirjastab lepingu juba lähiajal.