Ühtlasi sai ta taaskord hakkama kolmikduubliga ning lõpetas esimest korda kuu selliselt, et kolmikduubel jäi talle kirja ka terve veebruari lõikes.

Jamesi 31 punkti, 12 lauapalli ja 11 korvisöötu aitasid Cavaliersi koduvälkakul 129:123 võidule Brooklyn Netsi üle. Tegu oli Jamesi hooaja 12. ja karjääri 67. kolmikduubliga. Veebruaris peetud kümne mängu jooksul sai ta keskmiselt kirja 27 punkti, 10,5 lauapalli ja 10,5 korvisöötu.

Eelnevalt mainitud eksklusiivse klubi asutamisest rääkides ütles James: "Olla ainus inimene selles kategoorias, kui sellest liigast on läbi käinud nii palju suurepäraseid mängijaid, on päris lahe."

Kõigele lisaks sai 33-aastasest Jamesist vanim mängija NBA ajaloos, kes kuu lõikes keskmiselt kolmikduubliga hakkama saanud. Arvesse on võetud kuud, kus pallur on osalenud vähemalt 10 mängus. See rekord kuulus varem Wilt Chamberlainile, kes 1968. aasta märtsis tegi kolmikduublikuu 31-aastaselt.

"Mu tiimikaaslased panevad neid viskeid sisse. Ma ei suudaks seda ilma nendeta," jätkas James. "Ma üritan lihtsalt palli õigel ajal õigele mehele toimetada. Nemad peavad tegema viske, et sellest resultatiivne sööt saaks."

"Lauapalle olen ma alati instiktiivselt võtnud. Ma pole suur korvi all rüseleja. Olen alati oma instinkte usaldanud ja lihtsalt näinud, kui pall lauast tagasi põrkab ning selle kätte saamiseks oma atleetlikkust kasutanud. Mis skoorimist puudutab... Kui ma saan kaks-kolm layup'i veerandi jooksul sisse, siis kogun üle 10 punkti mängu kohta. Skoorimine on minu jaoks alati viimasel kohal. Ma pole end kunagi suure skooritegijana näinud. Aga kui sa tunned mängu ajalugu ja vaatad, kes on regulaarselt kolmikduubleid teinud - Jason Kiddist Magic Johnsonini või Oscar Robetsonist Russell Westbrookini, siis võite minu nime sinna seltskonda kirjutada."

Järjekordne üle 20 punkti esitus Jamesi poolt tähendab seda, et ta on nüüd 20-punkti mängude kõigi aegade edetabelis viigistanud neljandat kohta hoidva Michael Jordaniga, kes nagu James praegu, kogus neid karjääri jooksul 926.

Teised mängud:

Charlotte - Chicago 118:103
Miami - Philadelphia 102:101
Milwaukee - Washington 104:107
Portland - Sacramento 116:99
Denver - LA Clippers 120:122