Kui põhihooaja põhjal ennustasid paljud, et Spurs võidab läänekonverentsi poolfinaalseeria maksimaalselt 6 mänguga, siis on Thunder avamängu 92:124 kaotuse järel end kogunud, asudes nüüd ise seeriat mängudega 3:2 juhtima.

Russell Westbrook hiilgas võidumängus 35 punkti, 11 lauapalli ja 9 resultatiivse sööduga, samas jäi tema nimele ka 8 pallikaotust. Westbrook oli ka see, kes viimastel sekunditel mängu saatuse lõplikult otsustas. Nimelt suutis ta audi sisseviske järel end korvi alla murda ning 92:91 seisult palli koos veaga korvi saata. Vabaviskejoonelt tegi ta seisuks 95:91 ja sellel seisul kohtumine ka lõppes, enne Wesbrooki rünnakut oli keskpositsiooni viskel eksinud Spursi mängumees Tony Parker.

Kevin Durant viskas 23 punkti, võttis maha 6 lauapalli ja andis 5 korvisöötu, samuti tegi ta 5 pallikaotust. Kaksikduubi sai 12 punkti ja 11 lauapalli juures kirja Steven Adams.

Spursi poolelt viskas parimana 26 punkti Kawhi Leonard, Daniel Green ja LaMarcus Aldridge abistasid teda 20 silmaga.

Seeria ise kestab teatavasti nelja võiduni, Thunder - Spursi järgmine duell leiab aset meie aja järgi neljapäeva öösel kell 3.30.