Võitjameeskonna kapten kogus 29 punkti, 10 lauapalli ja 8 korvisöötu ning oli ka ise 34,5 sekundit enne lõppu oma tiimi juhtima viinud viske autor.

Esimest korda Tähtede mängu 67-aastases ajaloos peeti üritus teises formaadis kui traditsioonilises Ida-Lääs võtmes. Nagu kehalise kasvatuse tunnis, said kaptenid James ja Curry endale ise meeskonna valida.

Kui muidu kaitsele Tähtede mängul rõhku ei panda, siis just kaitsemänguga Team LeBron mängu viimase olukorra kontrolli all hoidiski. Curry oleks ehk seisu kaugviskest viigistanud, kui James ja Kevin Durant tal takjatena küljes poleks rippunud.

Vaata videot!

Seejuures oli Team LeBron viimastel minutitel välja tulnud enam kui 10-punktilisest kaotusseisust. 1.31 enne lõppu viskas James kolmese, mis viigistas seisuks 144:144. DeMar DeRozani vabavise viis Team Stepheni punktiga ette. Järgnes juba nimetatud LeBroni lay-up vise, mille järel DeRozan palli kaotas ja Russell Westbrookile 10,7 sekundit enne lõppu kiirrünnaku kinkis.

Kaotajameeskonna liider Curry arvele jäi vaid 11 punkti. DeRozan ja Damian Lillard kogusid selle tiimi parimana 21 silma.

Tähtede mängu üritused toimusid Hollywoodis juba kuuendat korda. Põhimängul viibisid mitmed staarid nagu Jack Nicholson, Beyonce, Rihanna, Snoop Dogg, Jimmy Kimmel, Chris Rock jt.