Hornetsi eest tegi vägeva esituse mängujuht Kemba Walker, kes viskas koguni 60 punkti - see tähistab selle hooaja kõige suuremat individuaalset punktiskoori. Ühtlasi püstitas Walker omapärase NBA rekordi: kuna oma eelmises mängus sai ta kirja vaid seitse silma, tähistab tema 53-punktine "edasiminek" kahe mängu lõikes kõigi aegade suurimat taolist hüpet.

Walker säras nii läbiminekute kui kaugvisetega ning kogus oma summa hea visketabavusega: 34 väljakult sooritatud viskest tabas ta 21, kolmeseid 14-st 6 ning vabaviskeid 12-st 12.

Kuigi Walker tegi karjääri parima mängu, kerkis mängu sangariks hoopis värskelt Sixersisse vahetatud Jimmy Butler. Lisaaja viimase kahe minuti jooksul suutis ta kaks korda Walkeri viske blokeerida - sealjuures pani ta teise kulbi vaid 15 sekundit enne mängu lõppu. 119:119 viigiseisul võttis ta mängu viimase viske enda peale ning virutas kolmese üle Dwayne Baconi pika käe sisse.

Butler naljatas hiljem, et ta ei tahtnud mängu teisele lisaajale lasta, sest siis oleks võinud Walker 70 punktini jõuda. "Tahtsin, et ta 60 punktiga piirduks!"

Sixersi ridades kogus Joel Embiid 33 punkti ja 11 lauapalli, Ben Simmonsil (23 punkti, 11 lauapalli, 9 korvisöötu) jäi kolmikduublist vaid üks resultatiivne pass puudu.

NBA tabeliseisud: