Avamängu koguni 124:92 kaotanud Thunder suutis seeläbi läänekonverentsi poolfinaalseeria 1:1 peale viigistada.

Eriti emotsionaalseks kujunes tänase mängu lõpp, kui OKC 98:97 eduseisult 13,5 sekundit enne lõppu palli mängu pidi panema. Kõigepealt apelleersid Spursi mehed, et Dion Waiters ei suutnud söötu viie sekundiga ära anda, seejärel nähti viga Manu Ginobili vastu, kelle Waiters enda eest ära tõukas.

Vile aga vaikis ning pall lendas Kevin Durantile, kus Danny Green selle kontaktiga ära võttis. Järgnevalt pääses nurgast viskele Patty Mills, kuid tema üritus rõngast ei tabanud. Korvialuses võitluses oli näha, kuidas Serge Ibaka LaMarcus Aldridge'i särgist tiris, kuid vilet jällegi ei puhutud ja Thunder oligi ülimalt dramaatilise võidu kindlustanud.

Aldridge tõi Spursi poolelt üleplatsimehena koguni 41 silma. Thunderi särgis sai 29 punkti ja 10 resultatiivset söötu kirja Russell Westbrook, Kevin Durant toetas teda 28 punktiga. Märkimist väärib ka Steven Adamsi panus, kes enda nimele 12 punkti ja 17 lauapalli kirjutas.

Tänases varasemas kohtumises alustas teist ringi võidukalt Cleveland Cavaliers, kes alistas 104:93 Atlanta Hawksi. LeBron James panustas võitu 25 punkti, 9 korvisöödu ja 7 lauapalliga. Hawksi särgis viskas üleplatsimehena 27 silma Dennis Schröder.