Praeguseks 30-aastane Bynum siirdus NBA-sse otse keskkoolist ning tegi 2005. aastal oma suure debüüdi vaid 18 aasta ja kuue päeva vanusena, olles siiani noorim mängija, kes NBA-s platsil käinud. Lakersi ridades tõusis ta mõne hooajaga kindlaks põhitegijaks ning võitis Kobe Bryanti ja Pau Gasoli kõrval kohati vaat et meeskonna kolmanda lülina ka kaks NBA tiitlit.

Tiitlivõitude järel hakkas tema karjäär aga tasapisi allamäge minema. Enne seda tegi ta aga hooajal 2011-12 oma parima aasta, saades keskmiselt kirja 18,7 punkti, 11,8 lauapalli ja 1,9 blokki mängus, samuti valiti ta tähtede mängule. Pärast seda hooaega vahetati ta Lakersist Philadelphia 76ersisse, ent nende ridades ta platsil kordagi ei käinudki - põlvemured sundisid teda hooaega sootuks vahele jätma ning hooaega 2013-14 alustas ta hoopis Cleveland Cavaliersi ridades, kust ta peagi Indiana Pacersisse vahetati. Kaks Pacersi eest peetud mängu ongi jäänud NBA-s tema seni viimasteks - taas hakkasid segama põlvehädad.

Lisaks vigastustele on Bynum aeg-ajalt silma paistnud ka kehva suhtumisega, ent nüüd üritab mees tõsiselt liigasse tagasi murda - ta on palganud endale agendi ning näitab ennast algava hooaja eel mitmetele meeskondadele. Pikk mängupaus ja vigastusprobleemid teevad tema šansid reaalselt mõne meeskonnaga leping välja teenida aga suhteliselt väikeseks - samuti pole praegu palju selliseid meeskondi, kellele Bynumi mängustiiliga tsentrit üldse tarvis oleks.